Mükemmel Kadınlar Mükemmel İşler Etkinliği - 5

Mustafa Kemal Atatürk'ün "Daha emin ve daha doğru olarak yürüyeceğimiz bir yol vardır: Büyük Türk kadınını çalışmamıza ortak kılmaktır." rehberliğinden hareketle Endüstri Mühendisliği Mükemmellik Topluluğu(EMMT)'nin "İlham Veren Kadınlar" sloganıyla yola çıktığı Mükemmel Kadınlar Mükemmel İşler Etkinliğinin bu yıl 5.'si gerçekleştirildi.

Bu yıl düzenlenen etkinliğe yurtiçinden ve yurtdışından kariyerinde önemli başarılar elde etmiş IK direktörü ve girişimci Rengin Onay Girav, Ömür Boyu Girişimci ve İş İnsanı Yeşim Gürsoy, Poelsan Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Dağdelen Günay ve Girişimci Ayten Çöl katıldı. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sermin Elevli tarafından yapılan açılış konuşması ile başlayan etkinliğe akademisyenler, üniversite ve lise öğrencileri ile çok sayıda konuk katılım gösterdi. Başarılı hayat hikayeleri ile ilham veren tüm konuşmacılar dinleyiciler tarafından büyük ilgi gördüğü etkinlikte, sponsor desteklerinin katkısı ile fuaye alanında misafirler eğlenceli anlar yaşadı.