1. Sınıf Öğrencileriyle Tanışma Toplantısı

01.10.2020 tarihinde 1. sınıf öğrencilerimizle “Çay Saati” adı altında organize edilen tanışma toplantısında bir araya geldik. Endüstri Mühendisliği Mükemmellik Topluluğu (EMMT) tarafından organize edilen toplantıya bölümümüzün tüm akademisyenleri katılım göstermiştir. Açılış konuşması Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sermin Elevli tarafından yapılmıştır. Prof. Dr. Sermin Elevli’nin moderatörlüğünde sırasıyla tüm akademisyenler kendilerini ve bölümü tanıtan konuşmalarını yapmıştır. Akademisyenlerden sonra EMMT Topluluk Başkanı 3. Sınıf öğrencisi Harun Üstündağ moderatörlüğünde 1. sınıf öğrencileri kendilerini tanıtmıştır. Toplantı akademisyenler ve öğrenciler arasında duygu ve düşünce paylaşımı şeklinde sonlanmıştır.