16 Şubat 2019 tarihinde Makina Mühendisleri Odasında Endüstri ve İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyon toplantısı yapıldı.

Yoğun katılımın sağlandığı toplantıda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü ve Makina Mühendisleri Odası(MMO) Endüstri ve İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu (EİM MDK) ortak çalışma toplantısı, 25.Ergonomi Kongresi üzerine bilgilendirme ve komisyon çalışmaları görüşülmüştür.

17 – 19 Ekim 2019 tarihlerinde OMÜ’de yapılması planlanan “25. Ulusal Ergonomi Kongresi” hakkında Okan Üniversitesi Öğretim Üyelerinden ve Türk Ergonomi Derneği Başkanı Prof. Dr. Ahmet Fahri Özok katılım sağlayarak kongre hakkında toplantı katılımcılarına detaylı bilgi aktarmıştır.

Toplantıya OMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Elevli, OMÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sermin ELEVLİ ve öğretim üyeleri, MMO Samsun Şube EİM MDK Üyeleri, Okan Üniversitesi Öğretim Üyelerinden ve Türk Ergonomi Derneği Başkanı Prof. Dr. Ahmet Fahri Özok, Hitit Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi öğretim üyeleri, Samsun ilinde faaliyet göstermekte olan işletme ve fabrikalardaki Endüstri Mühendisi çalışan ve yöneticiler katılmıştır.

MMO sitesindeki haber için tıklayınız.