2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 2017 – 2018 eğitim öğretim dönem sonu mezunlarını verdi. 01.06.2018 Cuma günü yaşam merkezi önünde yapılan mühendislik fakültesi mezuniyet töreni sonrası bölümümüzde ayrıca bir mezuniyet töreni düzenlendi. Törene dekanımız Prof. Dr. Birol ELEVLİ bölüm başkanımız Prof. Dr. Sermin ELEVLİ bölüm hocalarımız öğrenciler ve aileleri katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşundan sonra bölüm başkanımız Prof. Dr. Sermin ELEVLİ’nin yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan tören bölüm birincimiz Müberra TERZİ’nin konuşması ve duygu ve düşüncelerini paylaşmak isteyen başka öğrencilerin konuşmasıyla devam etti. Konuşmalardan sonra bölümü dereceyle bitiren öğrencilere plaketleri verildi. Bölüm birincimiz Müberra TERZİ’ye plaketini bölüm başkanımız Prof. Dr. Sermin ELEVLİ verirken bölüm ikincimiz Reyan ÖZÇELİK’e plaketini dekanımız Prof. Dr. Birol ELEVLİ bölüm üçüncümüz Tuba ÇATAL’a plaketini bölüm başkan yardımcısı Doç. Dr. Fatih YAPICI vermiştir. Programın devamında öğrenciler için hazırlanan sürpriz video ve öğrencilerin hazırladığı sürpriz gösterilerle eğlenceli vakitler geçirildi. Öğrencilerin belgeleri teslim edildikten sonra mühendislik yemini edilerek kepler atıldı.