2018-2019 Güz Dönemi Endüstri Mühendisliği Tasarımı Sunumları Yapıldı

2018-2019 Güz Dönemi Endüstri Mühendisliği Tasarımı Sunumları 11.01.2019 tarihinde Mühendislik Fakültesi Pembe Salon'da yapılmıştır. Sunumlara öğrencilerin yanı sıra Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri ile Öğretim Elemanları katılmıştır. 16 Grup danışman hocalarıyla birlikte hazırlamış oldukları çalışmaların sunumlarını yapmışlardır. Öğrenciler çalışma yaptıkları alanlardaki karmaşık mühendislik problemlerine, endüstri mühendisliği disiplinine özgü konularda elde ettikleri yeterli bilgi birikimi ile kuramsal ve uygulamalı bilgileri kullanarak çözüm getirmiş ve bilgilerini pratikte uygulama imkanı bulmuşlardır. Sunumlarını videolarla ve görsellerle zenginleştirmiş olan öğrencilerimiz yapmış oldukları çalışmaların bilimsel katkısının yanında görsel bir şölen tadında sunumlarını tamamlamışlardır.