2019-2020 Bahar Dönemi Endüstri Mühendisliği Bölümü Sanayi Uygulaması ve Bitirme Projesi Sunumları Yapıldı

Yazar: endmuhendislik.web | Tarih: 27 Mayıs 2020

2019-2020 Bahar Dönemi Endüstri Mühendisliği Bölümü Sanayi Uygulaması ve Bitirme Projesi Sunumları 22.05.2020 tarihinde Google Meet kullanılarak görüntülü toplantı şeklinde yapılmıştır. Sunumlar 2 ayrı oturum halinde 09.00-16.15 saatleri arasında eş zamanlı yürütülmüştür. Sunumlara öğrencilerin yanı sıra Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları katılmıştır. 21 Grup COVID-19 pandemi sürecinin tüm olumsuzluklarına rağmen özveriyle çalışmış, teknolojik imkanlardan faydalanmış, çeşitli iletişim kanalları vasıtası ile danışman hocalarıyla irtibata geçmiş ve birlikte hazırlamış oldukları çalışmaları sunmuşlardır. Öğrenciler çalışma yaptıkları alanlardaki karmaşık mühendislik problemlerine, endüstri mühendisliği disiplinine özgü konularda elde ettikleri yeterli bilgi birikimi ile kuramsal ve uygulamalı bilgileri kullanarak çözüm getirmiş ve bilgilerini pratikte uygulama imkanı bulmuşlardır. Sunumlarını görsellerle zenginleştirmiş olan öğrencilerimiz şölen tadında sunumlarını tamamlamışlardır.