2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bitirme Projesi Sunumları

Yazar: endmuhendislik.web | Tarih: 24 Haziran 2021

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bitirme Sunumları 24.06.2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. Sunumlar 09.30-16.00 saatleri arasında yapılmıştır. Sunumlara öğrencilerin yanı sıra Endüstri Mühendisliği Bölümü akademisyenleri ve yüksek lisans öğrencilerinden bazıları katılmıştır. 19 Grup COVID-19 pandemi sürecinin tüm olumsuzluklarına rağmen özveriyle çalışmış, teknolojik imkanlardan faydalanmış, çeşitli iletişim kanalları vasıtası ile danışman hocalarıyla ve çalışma yaptıkları firmalarla irtibata geçmiş, birlikte hazırlamış oldukları çalışmaları sunmuşlardır. Öğrenciler çalışma yaptıkları alanlardaki karmaşık mühendislik problemlerine, endüstri mühendisliği disiplinine özgü konularda elde ettikleri yeterli bilgi birikimi ile kuramsal ve uygulamalı bilgileri kullanarak çözüm getirmiş ve bilgilerini pratikte uygulama imkanı bulmuşlardır. Sunumlarını görsellerle zenginleştirmiş olan öğrencilerimiz sunumlarını tamamlayarak eğitim hayatlarına son vermiş ve endüstri mühendisi olarak sahaya ilk adımlarını atmaya hazır hale gelmişlerdir.