2022-2023 Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı (REVİZE)

2022-2023 Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

"MALZEME", "GENEL KİMYA" ve "KALİTE YÖNETİMİ" dersleriyle sınırlı olmak koşuluyla belirtilen üç ders için telafi sınavı yapılacaktır. Telafi sınavına girmek isteyen öğrencilerden (6 Şubat 2023 tarihinde ilgili sınava girmiş ya da girmemiş olması fark etmez) herhangi bir dilekçe ya da mazeret belgesi talep edilmeyecektir. Telafi sınavına giren öğrencinin geçerli notu telafi sınavından almış olduğu not olacaktır.

Sınavlar google classroom üzerinden çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirilecektir. Google classroom'daki derslere ait sınıflarda kayıt olduğunuzu kontrol etmeniz sınavlarda sorun yaşamamanız için önemlidir. Kaydınız yok ise dersin sorumlusu ile iletişime geçiniz.

YDİ113 (Yabancı Dil-I) ve YDİ213 (İleri Yabancı Dil-I) derslerinin bütünleme sınavı UZEM tarafından sinav.omu.edu.tr adresinden çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır.