2022-2023 Güz Yarıyılı Endüstri Mühendisliği Tasarımı Sunumları hk.

Yazar: endmuhendislik.web | Tarih: 27 Ocak 2023

2022-2023 Güz Yarıyılı Endüstri Mühendisliği Tasarımı Sunumları 26.01.2023 - 27.01.2023 tarihleri arasında yapılmıştır. Sunumlara öğrencilerin yanı sıra Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri katılmıştır. 17 Grup dönem boyunca özveriyle çalışmış, teknolojik imkanlardan faydalanmış, çeşitli iletişim kanalları vasıtası ile danışman hocalarıyla irtibata geçmiş ve birlikte hazırlamış oldukları çalışmaları sunmuşlardır. Öğrenciler çalışma yaptıkları alanlardaki karmaşık mühendislik problemlerine, endüstri mühendisliği disiplinine özgü konularda elde ettikleri yeterli bilgi birikimi ile kuramsal ve uygulamalı bilgileri kullanarak çözüm getirmiş ve bilgilerini pratikte uygulama imkanı bulmuşlardır. Sunumlarını görsellerle zenginleştirmiş olan öğrencilerimiz şölen tadında sunumlarını tamamlamışlardır.