2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezunlar Söyleşisi Hk.

Yazar: endmuhendislik.web | Tarih: 17 Kasım 2023

Endüstri Mühendisliği Mükemmellik Topluluğu (EMMT) 07.11.2023 tarihinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun olup şu anda seçkin şirketlerde çalışan endüstri mühendislerini bölümümüze davet ederek "Mezunlar Söyleşisi" Etkinliğini düzenledi. Etkinlikte saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Yapıcı, Kulüp Akademik Danışmanı Prof. Dr. Sermin Elevli ve Kulüp Başkanı Mehmet Kaan Özkan açılış konuşması yaptı. Açılış konuşmalarının ardından sırasıyla Girişimci Muhammet Emre Gündüz, Unilever Saha Yöneticisi Cansu Gürkan ve SBB ulaşım dairesi başkanlığı toplu taşıma hizmetleri şube müdürü Ali Dinler sunumlarını gerçekleştirdi. Konuşmacılar sunumlarında eğitim hayatlarından, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin, Endüstri Mühendisliği bölümünün ve EMMT’nin kendilerine katkılarından, iş hayatında edindikleri tecrübelerden bahsetti. Etkinlik katılımcıların sunumlarından sonra Endüstri mühendisliği öğrencileri ile soru-cevap şeklinde devam etti.