4. sınıf öğrencilerimiz Hata Türü ve Etkileri Analizi (HTEA) projelerini Reeder firmasında sundular.

14.12.2018 tarihinde Samsun Organize Sanayi Sitesi’nde bulunan Reeder firmasına ziyaret gerçekleştirildi. Türkiye’ye ilk e-kitap okuyucuyu getirerek pazar lideri olan, telefon, tablet ve akıllı saat üretimi yapan firmada son sınıf öğrencilerimiz İpek ÇEBİTÜRK, Beyza DURMAZ ve Tunç SEMERCİ Güvenilirlik ve Bakım Planlama Dersi kapsamında Reeder firmasında hazırlamış oldukları Hata Türü ve Etkileri Analizi (HTEA) çalışmalarının sunumunu gerçekleştirdiler. Sunuma bölümümüzden Prof. Dr. Sermin ELEVLİ, Arş. Gör. Hakan ÖZTÜRK ve Arş. Gör. Hüseyin Ali SÖNMEZ ile Reeder CEO’su Uygar SARAL, Genel Müdür Yunus Hakan BİNÖZ ve Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Vildan AKGÜL katıldı. Reeder CEO’su ve kurucusu Uygar SARAL, yapılan bu sunumun firma ve öğrencilerimiz adına çok yararlı olduğunu, üniversite sanayi işbirliği ile ilgili temel oluşturabileceğini ifade etti.