Bölümümüz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Yeni Ögrencilerini Bekliyor

Yazar: endmuhendislik.web | Tarih: 9 Temmuz 2020

Bölümümüz, çağın gerekliliklerine uyumlu müfredatı ile üretim ve hizmet işletmelerinin tüm süreçlerini tasarlayabilecek, yönetebilecek, kontrol edebilecek, geliştirebilecek ve iyileştirebilecek, disiplinlerarası bir anlayışla işletmelerin faaliyetlerine ve geleceklerine yön verecek bilgi birikimini öğrencilerine aktarmayı amaçlamaktadır.

Sistemleri analiz etme, tasarlama, optimize etme ve yönetme, veri tabanını yönetme bilgi ve becerilerine sahip olmak mezunlarımızın iş dünyasındaki önemini artırmaktadır.

Mezunlarımız; eğitim, danışmanlık, ulaştırma, imalat, sağlık, bankacılık, bilişim, perakende, enerji, vb. gibi her sektörde çalışabilir. Mühendisten tepe yöneticisine kadar her pozisyonda görev alacak niteliklere sahip olan mezunlarımız, milyonda 3,4 hatanın daha azını gerçekleştirmeyi hedefleyen, esneklik isteyen, müşteri tatminini artırmayı amaçlayan, rekabet üstünlüğü yaratarak karını maksimize etmeyi planlayan firmalar için vazgeçilmez olacaklardır.

Müfredatımız fizik ve matematik bilimleri, istatistik, yönetim bilişim, mühendislik ekonomisi, üretim sistemleri, üretim planlama ve kontrol, proje yönetimi, sistem analizi, simülasyon, yöneylem araştırması, kalite mühendisliği, yönetim ve organizasyon, programlama alanlarındaki dersleri içermektedir. GAMS, ARENA, EXCEL VBA, SPSS, MINITAB başta olmak üzere birçok yazılımı müfredatımız içerisindeki dersler kapsamında detaylı olarak öğretmekteyiz. Ayrıca Sanayi Uygulaması ve Mesleki Uygulama Programını öğrencilerimize sunmaktayız.

Öğrencilerimizin sosyal yanlarını güçlendirebilecekleri, birçok projeye imza atabilecekleri topluluk (Endüstri Mühendisliği Mükemmellik Topluluğu-EMMT) imkanını da sunmaktayız.

Tüm hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bölümümüze 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında hepinizi bekliyoruz. Tercih sürecinde akademik kadromuzun kapıları sizlere sonuna kadar açıktır. Sorularınız için iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Biz büyük bir aileyiz ve sizleri de ailemizin bir parçası olarak görmek için sabırsızlanıyoruz.