BÖLÜMÜMÜZDE “TOPLAM VERİMLİ BAKIM” KONUSUNDA EĞİTİM VERİLDİ

Yazar: endmuhendislik.web | Tarih: 15 Aralık 2020

15.12.2020 tarihinde “Güvenilirlik ve Bakım Planlama” dersi kapsamında Yalın Enstitü' den Yalın Üretim Uzmanı Can Yükselen tarafından "Toplam Verimli Bakım" konusunda bilgi paylaşımında bulunulmuştur. 2016 yılı bölümümüz mezunlarında Durukan Şekerleme İnsan Kaynakları Yöneticisi Tuğçe Uzun Öztürk’ün girişimleri ile gerçekleşen etkinliğe dersi alan öğrencilerin yanı sıra bölüm akademisyenleri ve Akıllı Sistemler Mühendisliği programı yüksek lisans öğrencileri de katılım göstermiştir.

Can Yükselen İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Can Yükselen, Yalın Enstitü bünyesinde 2009 yılından beri çalışmaktadır. 5 yıldır danışmanlık ve eğitmenlik faaliyetlerinde aktif rol almaktadır. Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde yüksek lisans öğrenimini tamamlamıştır. Toyota Türkiye’nin “Undergraduate Development Programme”ı mezunudur. Toyota’daki 3 aylık proje döneminin sonuna gelindiğinde geliştirdiği sistem, onay alarak kaizen listesinde yerini alıp uygulamaya konulmuştur.