BÖLÜMÜMÜZDE YALIN ÜRETİMDE İSRAFLAR (MUDA) KONUSUNDA EĞİTİMİ VERİLDİ

Yazar: endmuhendislik.web | Tarih: 3 Aralık 2020

25 Kasım 2020 tarihinde “END 303 Kalite Yönetimi “ dersi kapsamında dersi alan öğrenciler, yüksek lisans öğrencileri ve bölüm akademisyenlerinin katılımıyla Obeya Yalın Lider Akademiden Yalın Yönetim Danışmanı Ümit Caner Telli tarafından Yalın Üretimde İsraflar eğitimi verilmiştir.

Erciyes Üniversitesi Elektronik Mühendisliğinden Mezun olan Ümit Caner Telli, 1997 yılından itibaren Otomotiv Yedek Parça ve Beyaz eşya ve ev aletleri sektörlerinde Fabrika Müdürü, Üretim Müdürü ve Sürekli İyileştirme Müdürü olarak çalışmıştır. 2005 yılında Yalın üretim ve TPM eğitimlerini tamamladıktan sonra işletmelerde uygulamaya başlamış olup, üretim sahalarında çok sayıda KOBETSU KAIZEN, TPM ve SAP ERP kurulumu ile İşletmelerde dijital dönüşüm faaliyetleri gerçekleştirmiştir.