Dil Eğitimi Hakkında

Yazar: endmuhendislik.web | Tarih: 27 Nisan 2021

Sevgili öğrencilerimiz, iş dünyasına hazırlıklı ve başarılı olabilmeniz için bir yabancı dili en az Avrupa Dil Porföyü B1 genel düzeyinde kullanarak alanınızdaki bilgileri izleyebilme ve meslektaşlarınız ile iletişim kurabilme becerisine sahip olmanız gerekmektedir. Bu kapsamda bölümümüz öğrencilerine özel olarak yabancı dil eğitimi veren bazı eğitim kurumlarından fiyat teklifleri aldık. Özellikle ağır pandemi koşullarının yaşandığı ve yüzyüze eğitimlerin mümkün olmadığı ortamda uzaktan eğitim olanakları ve sınırlı bütçelerinizi dikkate alarak sunulan teklifleri yabancı dil konusunda kendinizi geliştirme fırsatı olarak değerlendirmenizin yararlı olacağına inanmaktayız. Almış olduğumuz tekliflere ulaşmak için tıklayınız.