Ek Sınav Tarihleri Hk.

Azami süresini dolduran ve azami öğrenim süresi sonunda kaydı silinen öğrencilerin dikkatine:

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın kararı gereği, azami süresini dolduran ve azami öğrenim süresi sonunda kaydı silinen öğrenciler başarısız oldukları tüm dersler için sınav haklarından yararlanabileceklerdir. Bu kapsamda daha önce ek sınav haklarından faydalanarak ek süre alan ya da 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılından itibaren hazırlık sınıfı dahil ilişiği kesilen öğrencilere, ek sınavlarda faydalandıkları dersler dışında kalan dersler için (daha önce hiç alınmamış dersler ve devam yükümlülüğü yerine getirilmeyen dersler dahil) iki ek sınav hakkı verilmiştir.

Söz konusu öğrenciler, 15.11.2021-31.01.2022 tarihleri arasında, Ek Sınav Müracaat Formunu doldurarak şahsen, posta, kargo ya da e-posta yolu ile bölüm başkanlığına başvuru yapmaları gerekmektedir.

SINAV TAKVİMİ

EK SINAV TARİHLERİ: (14-28.02.2022)

Not: Sınav programları Fakülte/Yüksekokul web sayfalarında daha sonra ilan edilecektir.

EK SINAV SONUÇLARININ ÖİDB’ YE GÖNDERİLMESİ: 10.03.2022

Ek Sınav Müracaat Formuna ulaşmak için tıklayınız.