EMMT tarafından Mükemmel Kadınlar Mükemmel İşler Etkinliğinin İkincisi Düzenlendi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Endüstri Mühendisliği Mükemmellik Topluluğu, “Mükemmel Kadınlar Mükemmel İşler” adlı etkinliğin ikincisini düzenledi.

“İlham Veren Kadınlar” sloganıyla yola çıkılan ve gelenekselleşmesi planlanan etkinlik, OMÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğe; Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Elevli, akademisyenler, öğrenciler ve konuk konuşmacılar katıldı.

Etkinlikte; kariyerlerinde önemli başarılara imza atmış Uzman Doktor Ayşe Zehra Özdemir, girişimci Atiye Laçin, antropolog Ayten Çöl, düşünce lideri ve mutluluk eğitmeni Hale Caneroğlu ve “Rotasız Seyyah” isimli kitabın yazarı Mehmet Genç konuk konuşmacı olarak yer aldı.

Haberin devamı için tıklayın.