END108 Pazarlama İlkeleri Dersi Dönem Projesi Poster Duyurusu

END108 Pazarlama İlkeleri dersi kapsamında yapılacak poster çalışmalarınız 10 Mayıs 2019 tarihinde giriş kat koridorunda (fuaye alanı) sergilenecektir. Posterler aynı gün saat 8:00-9:30 arası duvarlara (amfiler hizasına) yapıştırılmış olmalıdır. (Posterler Hamur Yapıştırıcı ile duvarlara zarar vermeyecek şekilde yapıştırılacaktır.)

Poster çalışmaları ile ilgili taslak çalışmalar aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır. Posterlerin görselliği ve içeriği öğrencilerin yaratıcılığına bırakılmıştır.

Posterler genel olarak aşağıdaki özelliklerde olmalıdır:

• 45x90 ölçüsünde olmalı,
  • Üst kısmında üniversite ve mühendislik fakültesi logoları yer almalı,
  • Üst kısımda çalışma programının ismi, çalışmanın başlığı, çalışmayı hazırlayanın ismi, sergilenme tarihi yer almalı.

Taslak çalışmalar için tıklayın.

Not: Taslak şablonlara uymak zorunda değilsiniz. Alt başlıkları ve içeriği çalışmalarınızın gerektirdiği şekilde düzenleyebilirsiniz. Farklı fikirler almak için web’de yer alan çalışmalara bakabilirsiniz.