IDEA'24 Etkinliği Hk.

Yazar: endmuhendislik.web | Tarih: 15 Mart 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Endüstri Mühendisliği Mükemmellik Topluluğu (EMMT) tarafından OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKM) “Zamanda Yolculuk: Kariyerin Derinliklerine İnen Keşif” temasıyla 7 Mart 2024 tarihinde IDEA’24 etkinliği gerçekleştirildi. Bu yıl 7.si düzenlenen kariyer zirvesinde Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih YAPICI, Endüstri Mühendisliği Mükemmellik Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Sermin ELEVLİ, öğretim elemanları, üniversite öğrencileri, lise öğrencileri ve değerli konuşmacılar katılım sağladı.

Moderatörlüğünü Sosyal Medya Fenomeni ve Veri Görselleştirme Mühendisi olan Kerem Kargın'ın üstlendiği etkinlikte, iş hayatlarında başarılı çeşitli isimler ağırlandı. Açılış konuşmaları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih YAPICI, Etkinlik Koordinatörü Betül KAHVECİOĞLU ve Topluluk Başkanı Mehmet Kaan ÖZKAN tarafından yapıldı.

Veri Görselleştirme Mühendisi olan Kerem KARGIN, Colombia Coffee- Coffee and Study marka sahibi Muhsin YAZICI, Tusaş Operasyonel Gelişim Müdürü Mustafa YÜCEL ve Brandok ve Ahmet Balat akademinin kurucusu Ahmet BALAT kendi iş hayatlarında edindikleri bilgi ve tecrübeleri katılımcılara aktardılar. Etkinliğin kapanış konuşması EMMT Akademik Danışmanı Prof. Dr. Sermin ELEVLİ tarafından yapıldı.

IDEA’24 etkinliğinin sonunda, konuşmacılara teşekkür plaketleri takdim edildi. Yapılan çekilişle katılımcılara sürpriz hediyeler dağıtıldı. IDEA’24 etkinliği bir kez daha başarıya imza atarak katılımcılara unutulmaz bir deneyim sundu.