IMPROVE YOURSELF ETKİNLİĞİ

Yazar: endmuhendislik.web | Tarih: 8 Ocak 2021

Ondokuz Mayıs Üniversitesi EMMT (Endüstri Mühendisliği Mükemmellik Topluluğu), LCWaikiki iş birliği ile “Improve Yourself” etkinliğini düzenliyor.

13 Ocak Çarşamba günü saat 15:30’da LCWaikiki iş ortaklarından Burcu AKHAN’ın yönetiminde “CV nedir? Nasıl Hazırlanmalıdır? Doğru ve Yanlış CV örnekleri nelerdir? İşe alımcılar bu süreçte ne gibi unsurlara dikkat ediyor?” gibi konuların üzerinde durulacağı “CV Hazırlama ve Mülakat Simülasyonu” eğitimi gerçekleştirilecek. Etkinliğin son kısmında katılımcılar arasından gönüllü bir kişi seçilerek gerçek bir mülakat simülasyonu uygulanacak ve etkinliğe katılanlar işe alım sürecinin nasıl ilerlediğini öğrenmiş olacaklar.

Aynı gün (13.01.2021) saat 17:15’te Yrd. Doç. Dr Mevlüde Nur ERDEM’in yönetiminde “Etkili İletişim” etkinliği gerçekleşecek. Etkinlikte özellikle işe alım süreçlerinde dikkat edilen üslup, diksiyon, mimik ve beden dili gibi unsurlara değinerek etkili iletişim nasıl gerçekleşir, konuşma biçimi nasıl olmalıdır? İletişim esnasında farkında olmadan yaptığımız hatalar nelerdir? gibi konuların üzerinde durulacak.

(EMMT Improve Yourself: “CV Hazırlama ve Mülakat Simülasyonu” etkinliği için katılımcı sınırı 30 kişidir. CV gönderen kişilere öncelik verilecektir.)

(EMMT Improve Yourself: “Etkili İletişim” etkinliği tüm herkese açıktır.)