Mezunlar Söyleşisi

Yazar: endmuhendislik.web | Tarih: 8 Ocak 2021

• Mezun olduktan sonra bizleri neler bekliyor?

• İş hayatında nelerle karşılaşacağız?

• Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin sağladığı avantajlar neler?

• Hangi sektörlerde iş bulma olasılığımız daha yüksek?

Mühendis adaylarının kafasını meşgul eden soruların cevap bulduğu, OMÜ mezunu konuşmacılarımızın sektör kavramlarından, kişisel deneyim ve kazanımlarından bahsedecekleri “Mezunlar Söyleşisi” etkinliğimiz 06.01.2021 tarihinde Novos Tıbbi Cihazlar'da Kalite Yönetim Mühendisi olarak çalışan Filiz Öztürk ve T.C. Milli Savunma Bakanlığında Endüstri Mühendisi olarak çalışan Halil Özsoy'un katılımı ile düzenlendi. Açılış konuşması Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sermin Elevli tarafından yapıldı. Etkinlik koordinatörü Selin Altun'un moderatör olduğu etkinlikte sırasıyla konuşmacılar sunumlarını yaptı ve öğrencilerle soru cevap kısmına geçildi. İnteraktif şekilde ilerleyen etkinliğin sonunda Dr. Öğr. Üyesi Aslı Çalış Boyacı tarafından kapanış konuşması yapıldı.