MMO şubesinde OMÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü ve Endüstri İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu ortak çalışma toplantısı yapıldı.

Toplantıda firma ziyaretleri, Samsun’da yapılacak olan 25.Ergonomi Kongresi ve yapılması planlanan protokol ziyaretleri hakkında görüşülmüştür.

Toplantıya Ondokuz Mayıs Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sermin ELEVLİ, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Doç. Dr. Fatih YAPICI, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Dr. Aslı BOYACI ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Barış ÖZKAN, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet SARÇOĞLU, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ali DİNLER, MMO Samsun Şube Müdürü Kadir Serkan ATILGAN, MMO Samsun Şube EİM MDK Üyesi Ahmet Nüzhet ALTUNİÇ, MMO Samsun Şube EİM MDK Üyesi Mustafa BEYAZIT, MMO Samsun Şube EİM MDK Üyesi Nurşen İŞMAN, MMO Samsun Şube EİM MDK Üyesi Engin TEKİN katılmıştır.

Haber için tıklayın.