Öğrencilerimiz 16. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışmasında Birinci Oldu.

OMÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz Ayşegül Şahin, Hiranur Turhan ve Zilal Nur Karabal 16. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması'nda birincilik ödülünü aldılar.

Lojistik Derneği’nin (LODER) Mars Logistics desteği ile Türkiye genelinde tüm üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmada “Program adında Lojistik Olmayan 4 Yıllık Lisans Programları” kategorisinde OMÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri Ayşegül Şahin, Hiranur Turhan ve Zilal Nur Karabal birincilik ödülünü almaya hak kazandı.

LODER tarafından belirlenen jüri üyeleri değerlendirmede, lojistik zekâ, ekip çalışması ve proje yönetimi gibi pek çok donanıma sahip olmayı ön plana aldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere para ödülü verilirken iş imkânı da sunuldu.

Haber için tıklayınız.