OMÜ EMMT tarafından 2.si düzenlenen kariyer zirvesi IDEA'19 ile bekleyenleriyle buluşuyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Mükemmellik Topluluğu olarak bu yıl 2.sini düzenlediğimiz kariyer zirvemiz IDEA'19 ile bekleyenlerimizle buluşuyoruz Sektörün önde gelen 8 firmasından katılım sağlayacak konuşmacılar ile konferanslarda, Akustik sanatçısı Can Kazaz ile motivasyon programında, ve bölümümüz öğrencilerinin katılımıyla Vaka analizi yarışmasında eğlenerek öğreneceğiz.

Bu organizasyonu gerçekleştirmekte bizlere destek olan sponsorlarımız Zanha Grup, biletbayi.com , Intecro Robotic, Teol Dil okulları, Sampa Otomotiv, Reeder, Nestle, kariyer.net, Indomie, Pera sanat ve diğer tüm sponsorlarımıza teşekkür ederiz..

Organizasyon detayları ve kayıt için tıklayınız.