Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kurumsal Kimliğine Destek Ol!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi olarak eğitim ve araştırma faaliyetlerimizin yanı sıra fakültemizin bilinirliğine/görünürlüğüne katkı sağlamak amacıyla değerli fikirlerinize ihtiyacımız var.

Bu amaçla fakültemizin tanıtımlarında kullanılacak bir slogan veya promosyon/hediyelik eşya fikri gibi bir başlangıç yaparak görüşlerinize müracaat etmek istiyoruz.

Slogan çalışması için; “OMÜ Mühendislik Fakültesi” markasını ulusal ve uluslararası platformlarda öne çıkaracak, ayırt edici yönlerini ortaya koyacak ve fakültenin tüm paydaşlarına yönelik bir ifade olmasını arzu ediyoruz.

Promosyon ürünü veya hediyelik eşya konusunda; ürünün maddi değerinin ötesinde, fakültemizin kurumsal ve kültürel özelliklerini barındıran, mühendislik eğitimi ve değerlerini yansıtan bir nitelikte olmasını arzu ediyoruz. Mümkün olduğunca tüm bölümlerimizin ortak değerlerini yansıtabilen ve bize özgü olan tasarım fikirleriniz bizler için yol gösterici olacaktır.

Bu çalışma ile temel odak noktamız olan eğitim ve araştırma faaliyetlerinin yanı sıra paydaşlarımızın (öğrenciler, eğitimciler, vb.) gözünden fakültemizin kurumsal kimliğine ilişkin yaklaşımları görmek, motivasyon, iş birliği ve dayanışmaya katkıda bulunmak amaçlanmaktadır.

Lütfen düşüncelerinizi küçümsemeyin; her fikir/her düşünce bizler için büyük önem taşımaktadır.

Değerli fikirlerinizi paylaşın, hep birlikte fakültemizi geleceğe taşıyalım.

Forma ulaşmak için tıklayınız.