Reeder Firması Genel Müdürü Endüstri Mühendisi Yunus Hakan Binöz Deneyimlerini Paylaştı

Reeder Firması Genel Müdürü Endüstri Mühendisi Yunus Hakan Binöz, Endüstri Mühendisliğine Giriş Dersi kapsamında 1. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi. Öğrencilik ve meslek hayatına ilişkin öğrencilerin sorularını cevaplayan Binöz, endüstri mühendisliği mesleğinin üretim veya hizmet farkı olmaksızın tüm süreçlerde problemleri bulma ve çözüm geliştirme yönünü dile getirdi. Farklı bakış açısına sahip, sosyal ve liderlik becerilerine sahip bir endüstri mühendisinin hangi üniversiteden mezun olduğuna bakılmaksızın başarılı olduğu gözlemini dile getiren Binöz, Reeder firmasının kapısının proje yapmak isteyen tüm öğrencilerimize açık olduğunu belirtti.