Sampa İyileştirme Şefi Onur Berberoğlu'ndan Kaizen eğitimi

Yazar: endmuhendislik.web | Tarih: 19 Temmuz 2022

Sampa İyileştirme Şefi Onur Berberoğlu 25 Kasım 2021 tarihinde Kalite Yönetimi dersi kapsamında "Kaizen" konusunda firmalarındaki uygulamaları içerecek bir eğitim ile bölümümüze konuk oluşmuştur. Öğrencilerle interaktif geçen eğitim sonucunda yapılan kısa sınavda başarılı olan öğrencilere Onur Berberoğlu tarafından hediye takdimi yapılmıştır. Etkinliğin sonunda iyileştirme birimi ekibinde yer alan bölümümüz mezunları Çağla Bakırcı, Beyza Durmaz, Begüm Asena Tiryaki, Ayşegül Yıldız ve Emrah Orhun tarafından bölümdeki öğrenim hayatları süresince öğrendiklerinin ve yaptıkları projelerin istihdam edilmeleri ve çalışma hayatında başarıya ulaşmalarında nasıl katkı sağladığı konusunda bilgilendirme yapmışlardır.