Samsunda Üniversite ve Özel Sektörde Çalışan Endüstri Mühendislerinin Katılımıyla Fakültemizde Toplantı Düzenlendi

24.04.2019 tarihinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dekanlık toplantı salonunda, bölümümüz öğretim elemanları, Makine Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Endüstri ve İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu üyeleri ve özel sektörde çalışan endüstri mühendislerinin katılımıyla toplantı düzenlendi. Toplantı kapsamında Endüstri mühendislerinin topluma fayda sağlayabilecek projelerde alabileceği roller, paydaşlar arasındaki iletişim ve işbirliğini arttırma yolları ile Endüstri Mühendisliğinin bilinirliğini ve istihdam oranını arttırmak için yapılması gerekenler vb. konularda fikir alışverişinde bulunuldu.