2018-2019 Bahar Dönemi Bitirme Projesi ve Sanayi Uygulaması Dersleri Poster Uygulaması

Bitirme Projesi ve Sanayi Uygulaması dersleri kapsamında yapılacak poster çalışmalarınız 20 Mayıs 2018 tarihinde bölüm koridorunda sergilenecektir.

Poster çalışmaları ile ilgili taslak çalışmalar aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır. Posterlerin görselliği ve içeriği öğrencilerin yaratıcılığına bırakılmıştır.

Posterler genel olarak aşağıdaki özelliklerde olmalıdır:

• 45x90 ölçüsünde olmalı
  • Üst kısmında üniversite ve mühendislik fakültesi logolarını yer almalı
  • Üst kısımda çalışma programının ismi, çalışmanın başlığı, çalışmayı hazırlayanın ismi, sergilenme tarihi yer almalı.

Taslak çalışmalar için tıklayın.

Not: Taslak şablonlara uymak zorunda değilsiniz. Alt başlıkları ve içeriği çalışmalarınızın gerektirdiği şekilde düzenleyebilirsiniz. Farklı fikirler almak için internet üzerinde yer alan çalışmalara bakabilirsiniz.